spacer
header
Home
Welkom
Zoekindex
Actueel nieuws
Berichten en opinies
Nieuwsbrief artikelen
Standpunten
Kennisdomein
Belangrijke procedures
Vereniging VOLE
Luchthaven Eelde
Contact met VOLE
Klachtenbehandeling
Downloads
Cartoons
Links
Zoeken
 
Home arrow Links

Gelijkgestemde organisaties

  Links Hits
  Link   Stichting Landelijk Burgerberaad Luchtvaart (LBBL)
De Stichting Landelijk Burgerberaad Luchtvaart (LBBL) is een bundeling van bewonersorganisaties rond luchthavens. Het LBBL houdt zich bezig met beperking van de negatieve aspecten van de luchtvaart. VOLE is aangesloten bij de LBBL.
127
  Link   Platform Vliegoverlast Amsterdam
Het Platform Vliegoverlast Amsterdam (PVA) verzet zich tegen het toenemende vliegverkeer boven het centrum van de stad. Het steeds veelvuldiger gebruik van de Schiphol-Oostbaan veroorzaakt veel overlast.
1242
  Link   Vereniging Geen Uitbreiding Vliegveld Beek
De vereniging van omwonenden van vliegveld Beek, die met succes uitbreiding van vliegveld Beek met een oostwest startbaan heeft tegengehouden.
1139
  Link   Belangenbehartiging Omwonenden Welschap
Doel: behoud/verbetering leef- en woonklimaat voor omwonenden vliegbasis Welschap/ Eindhoven Airport, tegengaan van alle effecten, die als gevolg van deze luchthaven het welzijn van de omwonenden en het milieu kunnen aantasten.
1089
  Link   Verontruste Inwoners Van Flevoland
Iniatiatief van verontruste inwoners van Flevoland over de dreigende uitbreiding vliegveld Lelystad
1124
  Link   IPW-Internationaal Platform Wenningfeld
IPW heeft een breed draagvlak van organisaties en burgers uit Nederland en Duitsland, die zich verzetten tegen de uitbreiding van vliegveld Wenningfeld. De bezwaren in Nederland zijn toename van overlast in het rustige Winterswijk en omgeving.
1025
  Link   Stichting Alternatieven Vliegveld Twente
De Stichting Alternatieven Vliegveld Twente is een stichting die strijdt voor een eerlijk en transparant onderzoek naar een echt 'vliegwiel' voor Twente: werkgelegenheid is van groot belang voor Twente. Dat zou een luchthaven kunnen zijn. Als dat zo
1136
  Link   Vlieglawaai.nl
Vlieglawaai.nl is een initiatief van de Noord-Brabantse SP-Statenfractie. Hier kunnen inwoners van Noord-Brabant overlast van vliegverkeer melden. Vijf van de zes Nederlandse luchtmachtbases liggen in onze provincie en bezorgen veel mensen overlast.
1308
  Link   Natuurmonumenten
1016
  Link   Groenlinks
1101
  Link   IVN Drenthe
1124
 

spacer
© 2020 VOLE (Vereniging Omwonenden Luchthaven Eelde)
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.